29 abril 2020

INNOVI COL·LABORA AMB LA INSERCIÓ SOCIAL A TRAVÉS DE L’ACADÈMIA DE PODA

INNOVI col·labora amb la inserció social a través de l’Acadèmia de Poda

 

Onze joves, d’entre 17 i 20 anys, migrats sols, han aconseguit feina a empreses de l’Alt Penedès després de realitzar el curs d’Auxiliar de Viticultor/a que ha dissenyat la Fundació Mercè Fontanilles en col·laboració amb l’Associació de Viticultors del Penedès i l’Acadèmia de Poda d’INNOVI. Aquests joves s’han format seguint un complet itinerari de 250 hores de formació teòrica, pràctica i de competències transversals. 

Onze joves han aconseguit feina a empreses de l’Alt Penedès

Tots els joves manifesten sentir-se molt contents tant per l’experiència com per la seva inserció laboral, que té lloc en set empreses de la comarca de l’Alt Penedès, entre les quals hi ha Gramona i Sumarroca, socis d’INNOVI. La formació d’Aprenent de Viticultor/a els ha instruït en el cultiu de la vinya i principalment en les diferents tècniques de la poda, impartides per l’Acadèmia de Poda d’INNOVI imprescindibles per garantir una bona collita anual.

Els joves manifesten estar contents per la seva inserció laboral

Per la seva banda, els empresaris, que han pogut comprovar l’esforç i el compromís dels joves durant el període de pràctiques no laborals, es mostren molt satisfets pel fet de poder-los contractar, fent encaixar la formació dels nois amb la demanda de treballadors que tenen les empreses de la zona i contribuint a la inclusió social dels joves.

S’ha fet encaixar la formació dels nois amb la demanda de treballadors que tenen les empreses