Actualment disposem de cinc professors totalment formats i amb experiència en el món de la viticultura i la poda de respecte. Aquests professors són les persones que elaboren el material necessari per a fer les formacions de teòrica i pràctica, adaptant el model de Simonit&Sirch a la realitat de la viticultura del nostre territori.

Roc Gramona

Enòleg per la Universitat Rovira i Virgili i màster en poda per la Universitat de Bordeaux. Actualment és el Director Tècnic de l’Acadèmia de Poda i responsable d’R+D a Gramona. 

Roger Rovira

Enginyer tècnic agrícola, enòleg i màster en investigació en enologia, actualment és el responsable de viticultura a Recaredo, anteriorment Tècnic de l’ADV de Sant Llorenç i a la secció de viticultura de l’INCAVI. 

Lluís Coll

Tècnic agrícola, enginyer agrònom, màster en enologia, màster en direcció d’empreses per UOC. Actualment és Responsable Tècnic de Viticultura de Vallformosa i responsable tècnic de l’Associació de Defensa Vegetal de Agricultors del Pla de Manlleu.

Jaume Mestres

Enòleg, Enginyer tècnic agrícola i amb un Grau superior de gestió i administració d’empreses agropecuàries, és actualment el tècnic de l’Associació de Defensa Vegetal de Sant Llorenç-Penedès Superior, ha format part del departament de viticultura a Miguel Torres.

Pep Jiménez

Enginyer tècnic Agrícola, enginyer agrònom i màster en viticultura, enologia i màrketing del vi, és actualment el Director de Viticultura de Juvé & Camps des de fa més de 18 anys.